perjantai 12. huhtikuuta 2019

Annin vikat viikot!

Mun kolmas viikko Estudio Esteticassa oli aika tylsä, sillä irlantilainen kampaajaharjoittelija oli lähtenyt kotiin ja olin yksin espanjalaisten työntekijöiden kanssa. Siivoilin paljon enemmän kuin aikaisempina viikkoina ja katsoin työkavereiden tekemiä hoitoja. Tein muutamia vahauksia säärille ja kainaloille, mutta muuten vain seisoin hiljaa ja hymyilin. Viikko tuntui aika raskaalta kun kukaan ei puhunut mulle englantia ja kommunikointi piti hoitaa google kääntäjän avulla...
Vikalla viikolla mun onneksi Estudio Esteticassa aloitti espanjalainen 18-vuotias kosmetologiharjoittelija Andrea. Hän oli aivan ihana tyttö ja oli ihanaa päästä puhumaan englantia!!! Saatiin tehdä toisillemme hoitoja ja se oli ihanaa. Päästiin tekemään toisillemme vahauksia, hierontoja ja geelilakkaukset. Viimeiset päivät menivät todella nopeasti ja olisin jopa halunnut jäädä sinne pidemmäksi aikaa Andrean kanssa. Keskiviikkona sanoin heipat työkavereille ja lähdin viimeisen kerran kotimatkalle töistä! 

Kaikenkaikkiaan työpaikka oli viihtyisä ja kokemuksena hyvä, mutta kielimuuri oli aika iso rasite... Menisin kyllä uudestaan ja työkavereita tulee varmasti vähän ikävä! Sain työpaikalta lahjaksi vahapatruunoita ja ostin vielä matkaani vähän lisää espanjalaista vahaa, koska se vaikutti super hyvältä. 
- Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti