torstai 28. maaliskuuta 2019

Las Americas

Perjantaina  palattiin töihin Ellun kanssa kun oltiin toivuttu sairaalareissusta ja ruokamyrkytyksestä. Viime viikko meni siis maanantaista torstaihin sairastellessa... Toivotaan että pysytään nyt loppureissu terveinä! 
23.3. Lauantaina heräsimme Ellun kanssa kahdeksalta ja menimme suoraan hotellin aamupalalle syömään. Ollaan tehty aina aamupalat itse hotellihuoneessa kun meille ei kuulu aamupalaa. Hotellin aamupala maksoi 6€/hlö ja se oli oikein kattava! Syötiin mahat täyteen (herkkuja) ja lähdimme Elinan ja Iisan kanssa bussilla kohti Las Americasta. Bussimatka kesti noin 1,5h ja perillä oli aivan mahtava sää😍 Kierreltiin kaupoilla koko päivä ja käytiin rannalla syömässä jätskiä. Las Americas oli ihana paikka ja menemme sinne varmasti vielä uudestaan. Illalla käytiin vielä mun isän ja kaksoissiskon kanssa syömässä ravintolassa kun oli heidän viimeinen ilta Puerto de la cruzissa. He tulivat siis lomalle tänne viikoksi ja käytiin pari kertaa yhdessä syömässä viikon aikana. 
Sunnuntaina käytiin aamulla pesulassa pesemässä pyykkejä ja  mentiin Ellun kanssa bussilla Santa Cruziin. Ajateltiin shoppailla vähän lisää kun eilisen shoppailut ei riittäny...😂 Perillä huomasimme kuitenkin että kaikki kaupat ja kauppakeskukset olivat kiinni...😐 Santa Cruzissa oli kuitenkin jonkinlaiset markkinat missä myytiin vähän kyseenalaista tavaraa. Käveltiin ympäri kaupunkia ja katseltiin maisemia. Illalla käytiin vielä jätskillä läheisessä ravintolassa.    
-Anni



 

  






1 kommentti:

  1. Hyvin pyyhkii mimmit! Koittakaa olla tuhlaamatta kaikkia rahojanne :D Terkuin Kaisa

    VastaaPoista