perjantai 15. maaliskuuta 2019

Vihdoin perillä!

Matka Teneriffalle starttasi Kouvolasta 3:15 ja lentokentälle saavuttiin viiden maissa. Kentällä treffattiin Elina ja mentiin yhdessä aamupalalle. Ostettiin vähän eväitä lentoa varten ja oltiin valmiita lähtöön! Lento meni hyvin pientä turbulenssia lukuunottamatta.
Perillä oltiin Teneriffan eteläisellä lentokentällä 11:30 paikallista aikaa. Lentokentältä lähdettiin bussilla kohti Puerto de la cruzia ja matkaan meni noin tunti. Bussimatka sujui hyvin ilmastoidussa minibussissa.
Hotellihuonetta jouduttiin odottaa hetki, sillä sitä ei oltu siivottu. Hotellimme on Apartamentos Teide Mar, joka sijaitsee vähän kauempana keskustasta. Hotellihuone oli ihan hyvä ja siisti, mutta verhoissa oli homeen näköistä likaa... Huoneessa on pieni keittiö olohuoneen yhteydessä, väliseinän takana sängyt ja kylpyhuone + parveke.

Ensimmäisenä iltana käytiin yhdessä syömässä tapaksia läheisessä ravintolassa ja menimme ajoissa nukkumaan. Tiistaina käytiin yhdessä tutustumassa kaikkien työpaikkoihin ja loppuillan olimme vapaalla. Keskiviikkona meillä oli ensimmäiset työpäivämme!
Kelit on kivat, aika lämmin noin 25°c ☀️








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti